Manufacturers
100% kvalita Drana

                   www.gardentea.cz

                www.dranacatering.cz

 

NOVÁ receptura ochucovadel

NOVÉ receptury        

Představujeme Vám novou edici oblíbených produktů Worcester, Polévkové koření a Sojová omáčka, ve zcela novém excluzivním provedení. Ještě delikátnější dochucení Vašich pokrmů si nyní můžete vychutnat i s naší novou recepturou. 

A odkud pocházejí tyto oblíbené produkty? 

Worcester  " město anglického hrabství Worcestershire " 

Worcesterová omáčka se k nám v období Československa r.1925 dostala z Anglie. Má typickou sladkou chuť i charakteristické aroma pro které si ji mnoho lidí oblíbilo. Dnes se nabízí spousta značek tohoto dochucovadla a je na každém z nás, kterou si podle chuti vybereme. 

       Polévkové koření  " Holašovice - památková rezervace UNESCO "

Vitana se po znárodnění stala národním podnikem i s tuzemskou pobočkou Maggi. Zde právě započala výroba Polévkového koření u nás. Dnes je tento výrobce součástí nadnárodního holdingu. Po roce 1989 se na našem trhu objevili noví výrobci, kteří původní chuť dotáhli ve svých  jedinečných recepturách. 

   Sojová omáčka  " Chrám Nebes - mistrovské dílo dynastie Ming " 

Sójová omáčka byla objevena v Číně, kde se spolu s buddhismem rozšířilo vegetariánství a k dochucování jídel se začala používat pasta z fermenované rýže. Japonští kněží, kteří v Číně studovali buddhismus si vytvořili vlastní verzi dochucovadla z fermentovaných sójových bobů a pšenice.  Vznikla tak omáčka s vyrovnanou chutí a vůní. Jeden z nejstarších výrobců sójové omáčky je Kikkoman. Dnes se používají omáčky vyrobené jednak původní fermentací, tak i vyrobené hydrolýzou sojových bobů.